Zomer Universiteit

Zwemmen voor het goede doel

menu knopWereld Water Dag | Wereld Gehandicapten Dag | Zomer Universiteit | Doneer | Oude Goede Doelen

Samen met het HDZ Jeugdfonds zetten wij ons al sinds 2009 in voor jongeren. Zo kunnen jongeren ouder dan 12 jaar sinds dat jaar gratis deelnemen aan de Rotterdam Swim als zij met een vader, moeder of mentor deelnemen aan de Rotterdam Swim. Sinds 2016 ondersteunt het HDZ Jeugdfonds jaarlijkse ook het Internationale Jeugd Film Festival en de Zomer Universiteit.

KINDEREN ZWEMMEN GRATIS:

Kinderen in Nederland hebben steeds meer te kampen met overgewicht en wij doen er wat aan. 

Wat doen wij
Ben je tussen de 12 en 18 jaar dan mag je  van ons gratis mee zwemmen. De enige voorwaarden is dat jij je inschrijft met je vader, moeder of mentor en van start tot finish samen zwemt. Jullie krijgen allebei hetzelfde nummer. Je vader, moeder of mentor met daarachter een A voor Adult en jij de letter B voor Benjamin. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid dan moet je kiezen voor familie aanbieding bij inschrijving.

 

ZONNEFLESSENBOTENRACE:

Zonneflessenboten Race

Heb je dit jaar Zonneflessenboten Knutselworkshop op school gevolgd en wil je meedoen aan de Zonneflessenboten Race kom dan zaterdag 24 augustus naar het Noordereiland voor de heuse Zonneflessenboten Race. Kijk hier voor meer informatie. Met kinderen in Rotterdam Zuid bouwen wij in Augustus zelfs een grote Zonneflessenboot voor 1 volwassen en 2 kinderen.

KINDERBOOT:

Voor de allerjongste kinderen hebben wij op de Spido een kinderhoek met kleurplaten van oa. Rotterdam Schoon, spelletjes, etc over schoon water. Dit kost € 10,- extra per kind en moet maximaal drie dagen van te voren opgegeven worden.

 

KLEURPLAAT:

kleurplaat Rotterdam Schoon