Sponsoring

Stichting Aquarius is actief op het vlak van schoon water, sport, gehandicapten, kunst en cultuur. Voor elk evenement wordt een duidelijk en coherent plan ontwikkeld met één doel: een blijvende indruk nalaten bij zowel deelnemers, toeschouwers, als ook belangstellende thuis.

SPONSORBROCHURE:


PROMOTIE:

Elk evenement moet een actieve promotie zijn voor

1. Schoon water

2. Sport

3. Gehandicapten

4. Kunst en cultuur

en een duidelijke toegevoegde waarde realiseren voor de sponsoren, partners en vrijwilligers. Elk evenement heeft zijn eigen identiteit nodig om te kunnen overleven in het grote aanbod.

PROFESSIONALITEIT:

Met onze jarenlange ervaring leveren wij keer op keer een evenement die tot in de kleine details wordt uitgevoerd en waarbij het de doelstelling is om de lat elke keer weer iets hoger te leggen. Het organiseren van dit soort evenementen is overigens alles behalve eenvoudig. Zo zorgen wij altijd voor:

– brede marketing en communicatiecampagne via diverse kanalen

– goed uitgebouwd veiligheidsplan

– sterk medewerkers- en vrijwilligersprogramma incl. transport

– complete media-dienstverlening

– strak draaiboek en tijdschema

– volledige eventfaciliteiten (ticketing, infobalies, catering, …)

– originele huldigingen

– divers aanbod voor VIP’s, individuele bezoekers als ook groepen

VIP ARRANGEMENTEN:

Voor relatief een kleine investering kan u uw relaties verbinden met (top)sport, schoon water, gehandicapten en/of kunst en cultuur. Emotionele momenten die uw (potentiele) klanten, leveranciers, werknemers, aandeelhouders of andere relaties zich nog lang zullen herinneren. Of het nu gaat om een geweldig muzikaal optreden, de ontroerende laaste meters van een gehandicapte of het contrast tussen winnen en verliezen. Het evenement legt de basis voor een informeel zakelijk contact.

ADVERTEREN:

Bedrijven, organisaties kunnen vanaf € 100,- adverteren in ons programmaboek dat in de laatste week van augustus in 2.000-voud zal verschijnen.

Online (per jaar)

Print

– € 300,- (Afbeelding, 200×200)

– € 375,- (Afbeelding, 250×250)

– € 600,- (Afbeelding, 160×600)

– € 600,- (Afbeelding, 728×90)

Voor roulerende advertenties

geld een korting van 20%.

– € 100,- 1/4 pagina

– € 150,- 1/2 pagina

– € 250,- 1 paginaANBI:

Stichting Aquarius is overigens door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften zijn hierdoor aftrekbaar. Dit biedt – afhankelijk van het inkomen – een voordeel tot ca. 50% van het geschonken bedrag.

CONTACTPERSOON:

Sponsorwerver :

Erik Van Loon | 06 3826 5666